top of page
Vyhledat

Pačejovští pořadatelé chystají revoluční novinku v diváckém servisu

Pro letošní jubilejní 45. ročník INVELT RALLY PAČEJOV chystají pořadatelé inovace, které budou reagovat na předpokládané změny klimatických podmínek. Organizátoři této prestižní rally, která se koná od 20. do 22. září, přicházejí s novinkou – speciálními diváckými místy určenými pro sněžné skútry - snowmobily.


Miroslav Žitník, zástupce ředitele INVELT RALLY PAČEJOV, sdělil: "S ohledem na aktuální prognózy klimatických expertů, které naznačují častější výkyvy polárních vírů, jsme se rozhodli pro tuto inovaci. Vypadá to, že bude stále pravděpodobnější výskyt zimního počasí na jihozápadě Čech i v období září. Proto chceme zajistit nejen bezpečné, ale i pohodlné podmínky pro diváky, kteří chtějí sledovat soutěž ze sněžných skútrů."



Tato iniciativa otevírá nové možnosti sledování rally pro fanoušky, kteří si chtějí užít adrenalinový zážitek přímo v terénu, kam se osobním vozidlem nedostanou. Speciální divácká místa budou umožňovat ideální výhled na průjezdy vozidel v náročných pasáží. Stejně jako klasická divácká místa budou i tato bez vstupného. Organizátoři dobře ví, že být divákem rally není levná záležitost, proto se každoročně snaží tento zážitek divákům dále neprodražovat.



INVELT RALLY PAČEJOV přitahuje nejen zkušené závodníky, ale i diváky z celé České republiky a patří k významným motoristickým událostem v regionu. Zavedením této novinky organizátoři prokazují svou schopnost adaptovat se na nové podmínky a zároveň poskytovat inovativní zážitky svým fanouškům.


673 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page