top of page
Vyhledat

Každoroční beseda s jezdci rally

V pátek 8. prosince se v obci Olšany uskutečnila opět po roce zajímavá akce pro všechny fanoušky motoristického sportu. Beseda se závodníky rally Václavem Pechem a Petrem Uhlem, kteří patří k nejlepším jezdcům v České republice. Oba závodníci prozradili své plány na příští sezonu, ve které chtějí opět bojovat o nejvyšší příčky. Také se podělili o své zkušenosti a dojmy ze závodů rally, které jsou plné adrenalinu a silných momentů. O směrování české rally a její budoucnosti diskutovali s dalším známým závodníkem Pepou Petákem, který se připojil jako spolukomentátor.

Součástí akce byla také dražba unikátních předmětů. Mezi nimi bylo kolo z testovacího dne v Mečichově, které používal osminásobný mistr světa Sebastien Ogier, a plakát s podpisy všech jezdců týmu Toyota, který je jedním z nejsilnějších v mistrovství světa. Dražba byla velmi úspěšná a vybrala 20 000 Kč. Veškerý výtěžek ze vstupného a z dražby bude použit na charitativní účely a předán na vánočním koncertě v Pačejově nádraží 20. prosince. Tímto chceme podpořit lidi, kteří potřebují pomoc a podporu.

Beseda se závodníky rally byla skvělou příležitostí pro setkání s hvězdami tohoto sportu, pro zábavu a pro projevení solidarity.

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili a přispěli k úspěchu této akce. Těšíme se na další společné akce v následujícím roce.



386 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page